top of page

Harrasteryhmien kesäkausi

Harrasteryhmien kesäkausi on 2.5.-23.6. Tarjoamme ryhmiä Kisahallissa, Kivikossa ja Liikuntamyllyn Jekkusalissa. Kesäkauden ryhmät harjoittelevat kaksi kertaa viikossa. 

IMG_0720.JPG
Temppuja, taitoa ja hauskanpitoa

Kivikon ryhmät

Liikuntamyllyn Jekkusalin ryhmät

Kisahallin ryhmät

Kesäkauden 2022 hinnat

Harrasteryhmien hinnat koostuvat liittymismaksusta, kausimaksusta ja jäsenmaksusta. Liittymismaksu tulee maksaa vain ensimmäistä kertaa seuraan liittyessä. Jäsenmaksu maksetaan vuosittain ja kausimaksu aina ryhmään ilmoittautuessa.

Uudet jäsenet

Uudet jäsenet maksavat:

1. Liittymismaksu 10 € (kertaluontoinen)

2. Jäsenmaksu 25€ /vuosi

3. Kausimaksu 180€
 

Kokeilukerta uusille jäsenille:

Mikäli harrastaja liittyy ensimmäisen kerran VSH:n jäseneksi, voi hän kokeilla ryhmässä ensin kaksi harjoitusta. Mikäli kahden kokeilukerran jälkeen haluaa lopettaa harrastuksen, tulee siitä ilmoittaa kirjallisesti ennen ryhmän kolmatta harjoituskertaa. Maksettavaksenne jää siinä tapauksessa tutustumiskäyntien ja toimistokulujen hinta 28€, loppumaksun palautamme ilmoittamallenne tilille. Kolmannen harjoituskerran alettua emme palauta maksuja! Muistattehan, että vanhoilla jäsenillä ei ole tutustumiskertoja.

Huomaathan, että kokeilua varten TULEE ilmoittautua ryhmään jäsenrekisterissä ja maksaa lasku ajallaan. 

Vanhat jäsenet

Vanhat jäsenet maksavat:

1. Jäsenmaksu 25 €/vuosi

2. Kausimaksu 180€

Ilmoittautuminen kesän ryhmiin

Ryhmiin ilmoitautudutaan suoraan ylläolevien lukujärjestyslinkkien kautta, jotka yhdistyvät kunkin ryhmän ilmoittautumiseen jäsenrekisteri MyClubissa. 
 

  1. Ilmoittaudu tapahtumaan klikkaamalla Ilmoittaudu tästä tai Ilmoittaudu jonoon.

  2. Syötä sähköpostiosoitteesi ja kirjaudu sisään myClub-tunnuksella. (Tai luo myClub-tunnus, mikäli sinulla ei sitä vielä ole.)

  3. Täytä jäsentietolomake ja Tallenna.

  4. Vahvista vielä tapahtumailmoittautumisesi.
     

Emme ota vastaan ilmoittautumisia puhelimitse tai sähköpostilla, vaan toimintaan ilmoittaudutaan MyClub jäsenrekisteriohjelman kautta.

Lisätietoja MyClub jäsenrekisteristä : https://help.myclub.fi/member

bottom of page