NTV Kevät 2022 kilpailut

Kilpailut:
HIFK Gymnastics kilpailut Helsingissä 25.-27.3. Ilmoittautuminen sulkeutuu 13.3. klo 23:30
Voimisteluseura Keski-Uusimaan kilpailut Tuusulassa 1.-3.4. Ilmoittautuminen sulkeutuu 13.3. klo 23:30
Voimisteluseura Lohjan kilpailut Lohjalla 22.-24.4. Ilmoittautuminen sulkeutuu 3.4. klo 23:30

Muistathan keskustella voimistelijan valmentajan kanssa ennen kisoihin ilmoittautumista. Mikäli voimistelija on ilmoitettu lomakkeella, vaikka kisavaatimukset eivät täyty, niin seura pitää oikeuden poistaa ilmoittautumisen. Voimistelijan kilpaluokan ilmoittaa suoraan valmentaja toimistolle. Toimistosta käsin teemme ilmoittautumiset kisanet-järjestelmään. Huomaa myös, että lisenssi tulee olla ostettuna ennen kisailmoittautumista.

Kisapuvut:

Voimistelija voi kilpailla vanhassa tai uudessa kilpailupuvussa. Uudet kisapuvut eivät tule ehtimään ainakaan kisakauden alkuun. Kilpailupuvuksi kelpaa myös muu voimistelupuku, joka menee sääntöjen mukaisesti. Tyttöjen harjoituspuku ei ole kilpailusääntöjen mukainen puku, koska siinä näkyy lapaluut. 

Lisenssit:

Kauden 2021/2022 lisenssien myynti on nyt auki ja uusi lisenssikausi alkaa 1.9., jolloin uudet lisenssit ja vakuutukset astuvat voimaan. Lisenssien osto tapahtuu Hoika jäsenrekisterissä ja pikaohjeet lisenssin ostoon löytyy liitteenä.

 

Valmennusryhmien lisenssit:

Stara lisenssi: NTV, MTV, VAIN Stara tapahtumiin osallistuvat voimistelijat ja allekouluikäiset

Kilpa A –lisenssi: kaikki NTV kilpaluokat

Mikäli et ole varma minkä lisenssin voimistelija tarvitsee, olethan yhteydessä voimistelijan omaan valmentajaan.

Lisenssin tasoa voi korottaa kesken kauden. Esim. jos voimistelijalle on ostettu Stara lisenssi, mutta valmentaja päättääkin, että hän voi osallistua B-luokkaan.

Lisätietoa lisensseistä: https://www.voimistelu.fi/fi/Tapahtumat-ja-kilpailut/Kilpailulisenssit-ja-?fbclid=IwAR0greYcqk6k--J-SWfi9vqF1toKP9bk8fZDHLhV7GbkA8u5sqEsggS2rVM