top of page

NTV SYKSY 2023 kilpailut

Kilpailut:
VSH:n kilpailut Helsingissä 23.-24.9. luokat B-H
Ilmoittautuminen sulkeutuu 5.9.
VSK-U:n kilpailut Tuusulassa 6.-8.10. 
Ilmoittautuminen sulkeutuu 17.9.
ESTT:n kilpailut Espoossa 10-12.11. 
Ilmoittautuminen sulkeutuu 22.10.

Muistathan keskustella voimistelijan valmentajan kanssa ennen kisoihin ilmoittautumista. Mikäli voimistelija on ilmoitettu lomakkeella, vaikka kisavaatimukset eivät täyty, niin seura pitää oikeuden poistaa ilmoittautumisen. Voimistelijan kilpaluokan ilmoittaa suoraan valmentaja toimistolle. Toimistosta käsin teemme ilmoittautumiset kisanet-järjestelmään. Huomaa myös, että lisenssi tulee olla ostettuna ennen kisailmoittautumista.

Kustannukset:

Kilpailuista tulevat kulut:

Kilpailuihin osallistumisesta tulevat kulut koostuvat:

  • Osallistumismaksu, joka määräytyy järjestävän seuran ilmoituksen mukaan sekä Voimisteluseura Helsingin kilpailumaksusta.

  • Kilpailumaksulla katetaan osittain valmentaja- ja tuomarikuluja. Kilpailumaksun suuruus on 20€/kilpailu/voimistelija.

  • Tällä hetkellä kilpailumaksu on 40€/NTV kilpailu

  • Enää ei saa hyvityksiä vain 1-2 telineen kisaamisesta, vaan kaikki maksaa täyden maksun.

Kilpailuista tulevat kulut laskutetaan jälkikäteen.

Esimerkki: voimistelija osallistuu syksyllä kolmeen kilpailuun, jossa osallistumismaksut ovat 40€/kilpailu. Voimistelija menee kilpailuun omalla kyydillä. Tällöin voimistelijalle tulee maksettavaksi syksyn kilpailujen osalta: 3 x (40€ + 20€) = 180€.

Peruutukset/sairastumiset:

Kisaamisen voi perua ainoastaan lääkärintodistuksella. Useammat seurat kertovat kisanetissä peruutusehdoistaan, esimerkiksi mahdollisista peruutusmaksuista. VSH toimii järjestävien seurojen peruutusehtojen puitteissa. Tällä hetkellä yleiset peruutusehdot ovat olleet noin 15 e peruutuskustannuksia myös lääkärintodistuksella. 

 

Voimistelijan sairastuessa ennen kilpailua, tulee siitä ilmoittaa ä kilpavastaa Alinalle (Alina.karvonen@outlook.com). SAMAN PÄIVÄN PERUUTUKSET TEKSTARILLA ALINALLE: 0442395509

 Ilmoitus kisan perumisesta tulee tehdä ennen kisan alkua, jotta peruminen on mahdollista edes sairastodistuksella.

Kisapuvut:

Voimistelija voi kilpailla vanhassa tai uudessa kilpailupuvussa. Kilpailupuvuksi kelpaa myös muu voimistelupuku, joka menee sääntöjen mukaisesti. Tyttöjen kauden 2021-2022 harjoituspuku ei ole kilpailusääntöjen mukainen puku, koska siinä näkyy lapaluut. 

Lisenssit:

Kauden 23/24 lisenssimyynti aukeaa Hoikassa elokuussa. Huomaa, että lisenssi ostetaan siis HOIKASTA eikä MYCLUBISTA. 

 

 

Valmennusryhmien lisenssit:

Stara lisenssi: NTV, MTV, VAIN Stara tapahtumiin osallistuvat voimistelijat ja alle kouluikäiset

Kilpa A –lisenssi: kaikki NTV kilpaluokat

 

Lisenssin tasoa voi korottaa kesken kauden. Esim. jos voimistelijalle on ostettu Stara lisenssi, mutta valmentaja ja perhe päättääkin, että hän voi osallistua B-luokkaan.

Lisätietoa lisensseistä: https://www.voimistelu.fi/fi/Tapahtumat-ja-kilpailut/Kilpailulisenssit-ja-?fbclid=IwAR0greYcqk6k--J-SWfi9vqF1toKP9bk8fZDHLhV7GbkA8u5sqEsggS2rVM

bottom of page