top of page

Lukujärjestykset

Kevään 2022 ryhmiin ilmoittautuminen alkaa 1.12.2021

Ilmoittautua voit suoraan valitsemalla oikean ryhmän ryhmäkalenterista tai hakemalla ryhmää Hoika-jäsenrekisteristä. Ryhmäkalenteriin pääsee valitsemalla ensin toimipisteen jonka kalenteria haluaa katsoa. 

Arcada
 

Arcada sijaisee Arabian kaupunginosassa Arcada- ammattikoulun asuinrakenuksen 6-kerroksessa. Arcadassa on käytössä suuri urheiluhalli, paljon voimistelumattoa, rekkitanko, renkaat, palikoita ja mattoja, miestennojapuut sekä demitramppa. 

Kisahalli
 

Kisahalli sijaitsee Töölössä Olympiastadionin vieressä, osoitteessa Paavonurmenkuja 1C. Kisahallissa on noin 1000 neliön telinevoimistelualue, jossa on erityisesti naisten telinevoimistelun kilpatelineet. 

Kivikko
 

Kivikon salit ovat Kivikon Hiihtohallin yhteydessä. Helpoten hallille löytää hiihtohallin viitoilla. Kivikon toimipisteessämme meillä on kaksi salia: kolmannen kerroksen Jekkulinna sekä ensimmäisen kerroksen telinesali. 

Liikuntamylly
 

Liikuntamylly sijaitsee Myllypurossa, kehä I välittömässä läheisyydessä metroaseman vieressä. Liikuntamyllyssä on kaksi salia, alakerrassa toimiva Jekkusali ja yläkerran telinesali.

Urhea
 

Urhea-halli sijaitsee Mäkelänrinteen urheiluhallin vieressä Vallilassa. Urhea-halli tarjoaa upeat uudet puitteet turvalliseen ja monipuoliseen lajiharjoitteluun. 

Toimipisteiden esittelyt
 

Lue lisää toimipisteistämme täältä!

bottom of page