top of page

Cheerleading

Cheerleading on vauhdikas joukkuelaji, jossa yhdistyy akrobaattiset liikkeet, erilaiset hyppysarjat ja nostot. Lajista ei vauhtia puutu ja yhteishenki on korkealla. Cheerleading sopii niin tytöille kuin pojillekin.

JekkuMikrot

JekkuMikrot

Ryhmä soveltuu sekä tytöille että pojille.

 

Cheerleading on monipuolinen ja vauhdikas joukkuelaji, jossa yhdistyy akrobatia, nostot (ns. stuntit) sekä tanssi. JekkuMikrojen ryhmässä harjoittelemme cheerleadingin perusnostoja ja teemme erilaisia ratoja, joiden avulla akrobatian harjoittelusta tulee entistäkin hauskempaa. Treeneissä tärkeintä on turvallinen harjoittelu, jonka tilamme mahdollistavat erinomaisesti.

IMG_2518_2.JPG

JekkuMinit ALKEET

JekkuMinit

Ryhmä soveltuu sekä tytöille että pojille.

 

Cheerleading on monipuolinen ja vauhdikas joukkuelaji, jossa yhdistyy akrobatia, nostot (ns. stuntit) sekä tanssi. JekkuMinien alkeisryhmässä harjoittelemme cheerleadingin perustaitoja, joiden turvallisen harjoittelun tilamme mahdollistavat erinomaisesti. Lisäksi harjoittelemme treeneissä esityksiä, joita esitetään cheernäytöksissä. Näytöksiä pidetään 1-2 kertaa vuodessa. Taitojen karttuessa alkeisryhmästä on mahdollista siirtyä tason 1 ryhmään.

cheer.JPG
JekkuMinit Taso1

JekkuMinit TASO 1

Ryhmä soveltuu sekä tytöille että pojille.

 

Cheerleading on monipuolinen ja vauhdikas joukkuelaji, jossa yhdistyy akrobatia, nostot (ns. stuntit) sekä tanssi. Taso 1 joukkueessa kerrataan cheerleadingin perustaitoja ja aletaan rakentamaan haastavampia taitoja niiden päälle. Joukkue esiintyy 1-2 kertaa seuran näytöksissä. Taitojen karttuessa harrastajat voivat osallistua jatkoryhmän (Novas) joukkuevalintoihin. 

JekkuMinit NOVAS

Ryhmä soveltuu sekä tytöille että pojille.

 

Cheerleading on monipuolinen ja vauhdikas joukkuelaji, jossa yhdistyy akrobatia, nostot (ns. stuntit) sekä tanssi. Edenneiden ryhmässä urheilijat treenaavat tavoitteellisesti ja ovat erittäin motivoituneita. Joukkueessa harjoittelemme haastavampia nostoja ja akrobatiataitoja (tason 1-2 taitoja), joiden turvallisen harjoittelun tilamme mahdollistavat erinomaisesti. Joukkue kilpailee 1-2 kertaa vuodessa ja esiintyy seuran näytöksissä.

 

Kustannukset harrastusmaksun lisäksi:

  • kilpailulisenssi

  • vakuutus

  • cheerleading kengät

  • mahdolliset kisaosallistumismaksut
     

https://scl.fi/harrastajalle/lisenssit/

IMG_2601.JPG
JekkuMinit Novas
bottom of page