Cheerleading

Cheerleading on vauhdikas joukkuelaji, jossa yhdistyy akrobaattiset liikkeet, erilaiset hyppysarjat ja nostot. Lajista ei vauhtia puutu ja yhteishenki on korkealla. Cheerleading sopii niin tytöille kuin pojillekin.

JekkuMikrot

 

Ryhmä soveltuu sekä tytöille että pojille.

 

Cheerleading on monipuolinen ja vauhdikas joukkuelaji, jossa yhdistyy akrobatia, nostot (ns. stuntit) sekä tanssi. JekkuMikrojen ryhmässä harjoittelemme cheerleadingin perusnostoja ja teemme erilaisia ratoja, joiden avulla akrobatian harjoittelusta tulee entistäkin hauskempaa. Treeneissä tärkeintä on turvallinen harjoittelu, jonka tilamme mahdollistavat erinomaisesti.

IMG_2518_2.JPG

JekkuMinit ALKEET

 

Ryhmä soveltuu sekä tytöille että pojille.

 

Cheerleading on monipuolinen ja vauhdikas joukkuelaji, jossa yhdistyy akrobatia, nostot (ns. stuntit) sekä tanssi. JekkuMinien alkeisryhmässä harjoittelemme cheerleadingin perustaitoja, joiden turvallisen harjoittelun tilamme mahdollistavat erinomaisesti. Lisäksi harjoittelemme treeneissä esityksiä, joita esitetään cheernäytöksissä. Näytöksiä pidetään 1-2 kertaa vuodessa. Taitojen karttuessa alkeisryhmästä on mahdollista siirtyä edenneiden ryhmään.

cheer.JPG

JekkuMinit EDISTYNEET

 

Ryhmä soveltuu sekä tytöille että pojille.

 

Cheerleading on monipuolinen ja vauhdikas joukkuelaji, jossa yhdistyy akrobatia, nostot (ns. stuntit) sekä tanssi. Edenneiden ryhmässä urheilijat treenaavat tavoitteellisesti ja ovat erittäin motivoituneita. Joukkueessa harjoittelemme haastavampia nostoja ja akrobatiataitoja (tason 1-2 taitoja), joiden turvallisen harjoittelun tilamme mahdollistavat erinomaisesti. Joukkue kilpailee 1-2 kertaa vuodessa ja esiintyy seuran näytöksissä.

 

Kustannukset harrastusmaksun lisäksi:

  • kilpailulisenssi

  • vakuutus

  • cheerleading kengät

  • mahdolliset kisaosallistumismaksut 

https://scl.fi/harrastajalle/lisenssit/

IMG_2601.JPG