top of page

Usein kysytyt kysymykset

Uudessa harrastuksessa kokeilu

Kokeilu on mahdollista uusille jäsenille. Kokeilua varten tulee ilmoittautua ryhmään normaalisti. Kokeilla saa kaksi harjoituskertaa. Jos harrastaja haluaa lopettaa harrastuksen kokeilun jälkeen, tulee siitä ilmoittaa välittömästi toimistoon. Huomaathan että tulematta jättäminen ei ole peruminen. 

Ilmoittautuessa tulee maksaa lasku kokonaisuudessaan. Jos kokeilun jälkeen päättää lopettaa harrastuksen niin maksettavaksi jää 30 euroa. Korjaamme laskun toimistosta käsin lopettamisilmoituksen jälkeen tai hyvitämme jo maksetusta maksusta loput. 

Uudessa harrastuksessa kokeilu
En pääse Hoika-tunnuksilla MyClubiin

Huomaa, että olemme vaihtamassa jäsenrekisteriä ja joudutte rekisteröityä uudestaan MyClub palveluun. Vanhat hoika-tunnukset eivät toimi myClub palvelussa. Lue rekisteröinti ohjeet ilmoittautumissivulta. 

Ilmoittautuminen hoikassa
Useampaan ryhmään ilmoittautuminen

Jos voimistelija ilmoittautuu useampaan ryhmään MyClubissa, tulee laskun korjaamiseksi olla perheen yhteydessä seuraan osoitteeseen: vsh.harraste@gmail.com Korjaus ei siis tapahdu automaattisesti, vaan se pitää erikseen pyytää. Laita sähköpostin aiheeksi: "Useampi viikkotunti laskun korjaus". 

Useampaan rhmään ilmoittutuminn
Ilmoittautuminen ilmoittautumisajan jälkeen

Ilmoittautumisajan jälkeen voi yhä ilmoittautua, mutta se tehdään toimiston kautta. 

1. Katso lukujärjestykset välilehdeltä  ryhmätarjonta. 

2. Ota yhteyttä toimistoomme ja ilmoita seuraavat asiat:

- Ryhmä mihin haluat ilmoittautua

- Onko teillä myClub- tunnukset luotuna

- Jos teillä ei ole myclub tunnuksia niin tarvitsemme lapsen nimi, syntymäpäivä, vanhemmat puhelinnumero ja sähköposti, sekä laskutusta varten osoitetiedot.

Ilmoittautumine ilmottauumisajan jälkeen
Valmennusryhmiin pyrkiminen

Haemme 1-2 kertaa vuodessa voimistelijoita valmennusryhmiin yleisillä testitilaisuuksilla. Tiedotamme niistä jäseniämme sekä somessamme. Tämän lisäksi ryhmiin voi hakea suoraan ottamalla yhteyttä toimistoomme. Myös harrasteohjaajamme ohjaajat oikean ryhmän valinnassa, jos harrasteryhmä tuntuu liian helpolta tai voimistelija kaipaa lisähaastetta. 

Valmennusryhmiin pyrkiminen
Harrasteryhmissä korvaaminen

Mikäli sairastumisen vuoksi jää joku harrastusryhmän kerta käymättä, voi sen korvata vastaavantasoisessa ryhmässä. Ensimmäisenä kysy korvaamismahdollisuutta ryhmän omalta valmentajalta tai ole yhteydessä toimistoomme. Ilmoittamatta ei saa mennä korvaamaan toiseen ryhmään.

Harasteryhmissä korvaaminen
Liikunta/kulttuurieduilla maksaminen

ePassi, Eazybreak, Smartum Saldo ja Edenred Virike

Aikuistenryhmäläiset voivat maksaa ePassilla, Smartum Saldolla, Ederedin virike-edulla. Maksu tulee suorittaa palvelun kautta joko valitsemalla valmiiksi hinnoilteltu tuote tai syöttämällä maksettava summa. Huomioikaa, että liikuntaeduilla ei voi maksaa jäsenmaksua eikä lasten kausimaksuja. Kun olet suorittanut maksun liikuntaedulla, ilmoita toimistoomme sähköpostilla (vsh.harraste@gmail.com), niin osaamme korjata jäsenrekisterissä laskun. 

Otamme vastaan myös Smartum liikuntaseteleitä ja Edenredin virikeseteleitä. Setelit voi antaa suljetussa kirjekuoressa jossa lukee voimistelijan nimi, ryhmän valmentajalle. 

Yhteydenotot vsh.harraste@gmail.com

Kulttuuriedulla maksaminen
bottom of page