Usein kysytyt kysymykset

Uudessa harrastuksessa kokeilu

Kokeilu on mahdollista uusille jäsenille. Kokeilua varten tulee ilmoittautua ryhmään normaalisti. Kokeilla saa kaksi harjoituskertaa. Jos harrastaja haluaa lopettaa harrastuksen kokeilun jälkeen, tulee siitä ilmoittaa välittömästi toimistoon. Huomaathan että tulematta jättäminen ei ole peruminen. 

Ilmoittautuessa tulee maksaa lasku kokonaisuudessaan. Jos kokeilun jälkeen päättää lopettaa harrastuksen niin maksettavaksi jää 28 euroa. Korjaamme laskun toimistosta käsin lopettamisilmoituksen jälkeen tai hyvitämme jo maksetusta maksusta loput. 

Ilmoittautuminen Hoikassa

Ilmoittautumisajan ollessa auki, ilmoittautuminen ryhmiin on mahdollista vain Hoika jäsenrekisterissä. Emme ota vastaan puhelin tai sähköposti ilmoittautumisia. Lue lisää ilmoittautumisesta täältä. Ongelmatilanteissa toimistomme auttaa. 

Ilmoittautuminen ilmoittautumisajan jälkeen

1. Huoltaja rekisteröityy hoika-jäsenrekisteriin käyttäjäksi

2. Huoltaja kirjautuu palveluun ja liittää lapsensa alaisuuteensa

3. Katso valmiiksi ryhmä mihin haluat ilmoittautua lukujärjestys välilehdeltä

4. Ilmoita toimistollemme ryhmä, mihin haluat ilmoittaa ja ilmoittautujan nimi

5. Ilmoittautuminen tehdään toimistostamme käsin ja saat siitä vahvistuksen sähköpostiin. 

 
Valmennusryhmiin pyrkiminen

Haemme 1-2 kertaa vuodessa voimistelijoita valmennusryhmiin yleisillä testitilaisuuksilla. Tiedotamme niistä jäseniämme sekä somessamme. Tämän lisäksi ryhmiin voi hakea suoraan ottamalla yhteyttä toimistoomme. Myös harrasteohjaajamme ohjaajat oikean ryhmän valinnassa, jos harrasteryhmä tuntuu liian helpolta tai voimistelija kaipaa lisähaastetta. 

Harrasteryhmissä korvaaminen

Mikäli sairastumisen vuoksi jää joku harrastusryhmän kerta käymättä, voi sen korvata vastaavantasoisessa ryhmässä. Ensimmäisenä kysy korvaamismahdollisuutta ryhmän omalta valmentajalta tai ole yhteydessä toimistoomme. Ilmoittamatta ei saa mennä korvaamaan toiseen ryhmään.