top of page

Ohjeita harjoittelijoille

Harjoitusasu

Aloittelevien jumppa-asuksi kelpaa mikä tahansa liikuntavarustus, jossa on helppo voimistella. Esimerkiksi pojilla T-paita, shortsit ja sukat/paljaat jalat sekä tytöillä jumppapuku/toppi ja trikoot. Pitkä hiukset ovat laitettava kiinni ja häiritsevät korut jätettävä kotiin.

Vakuutukset

Harjoitusmaksu ei sisällä vakuutusta. Huoltajat varmistakaa lapsenne vakuutusturva: monet lasten vapaa-ajan vakuutukset eivät ole voimassa ohjatuissa urheiluharjoituksissa ja kilpailuissa. Vanhemmat ovat velvollisia huolehtimaan lasten vakuutusturvasta omatoimisesti.


Seuramme kautta voitte tilata Jumppa-turva vakuutuksen (ainoastaan harrastevoimistelijat). Vakuutus ostetaan MyClub-palvelun kautta ja siirrämme tiedot Hoikajäsenrekisteriin. Vakuutus astuu voimaan 1.9. tai sitä päivänä milloin tilaus ilmoitetaan tehtäväksi. 
Jumppaturvan hinta on 10€.

Kulkuluvat

Helsingin kaupungin ylläpitämiin voimistelisaleihin (Liikuntamyllyn telinesali sekä Kisahalli) kulkemiseen tarvitaa oma kulkukortti, jonka jokaisen kävijän tulisi hankkia, myös aivan pienimpien jekkukoululaisten. Kortit ovat henkilökohtaisia, joten seura ei voi niitä harrastajien puolesta hankkia. Näihin kortteihin ohjelmoidaan harrastuksen ajaksi teille maksuton sisäänpääsy ilmoittautumislistojen avulla. Mikäli sinulla on toistuvasti ongelmia kulkukorttien kanssa olethan ystävällisesti yhteydessä toimistoon. Kulkukortin voi ostaa Liikuntamyllyn/Kisahallin  kulunvalvomoista, hinta on 4€.

Tunnin alkaminen

Tutustu toimipisteen tunnin alkamiseen toimipaikat välilehdeltä tai voit valita alta suoraan oikean toimipisteen.

Arcada

Kivikko

Liikuntamylly

Töölön Kisahalli

Urhea-halli 

Tiedustelut

Toimistomme yhteystiedot löydät täältä:

bottom of page