top of page

Seura

123257699_2748066688750682_7667261985923

Toiminnassa liikkumisen iloa ja riemua

Seuramme tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille. VSH:n tärkeimmät tavoitteet harjoituksissa ovat oppiminen ja viihtyminen. On tärkeää, että jokaisessa harjoituksessa syntyy onnistumisen kokemuksia ja liikkumisen riemua.

Pääpaino on harjoittelussa, joka huomioi jokaisen yksilöllistä yrittämistä ja edistymistä. Harjoituksissa keskitytään toimintaan, ei lopputulokseen. Toiminta on sisällöllisesti monipuolista, leikinomaista ja lapsen kehitystä tukevaa. Seuramme on onnistunut tehtävässään, jos lapset viihtyvät tänään harjoituksissa, odottavat seuraavia harjoituksia innolla ja ovat mukana vielä tulevinakin vuosina.

Seuramme perustamisesta lähtien tavoitteenamme on ollut luoda voimisteluseura, joka mahdollistaa seuramme voimistelijoiden menestymisen kansainvälisessä huippuvoimistelussa. Toimintamme perustuu pitkäjänteiseen, suunnitelmalliseen huippuvoimistelun mahdollistavaan valmennukseen. Tavoitteenamme on saada voimistelijamme kansainvälisten kilpailujen mestareiksi.

Missio

Seuramme missiona on luoda laadukas arkiharjoitteluympäristö, joka kestää vertailun kaikilla mittareilla. Se pitää sisällään olosuhteet, valmennusosaamisen, tukitoiminnot ja yhteistyön Suomessa lajin seurojen kanssa.

Visio

Visiona on olla Suomen johtava voimisteluseura miesten telinevoimistelussa ja olla merkittävä toimija tyttöjen telinevoimistelussa. Sekä olla aktiivinen ja monipuolinen helsinkiläisten harrastajien liikuttaja.

Jekkuveikon viesti:

Seuran tunnuksessa seikkailee maskottimme Jekkuveikko. Jekkuveikko tuo VSH:n toimintaa vauhdikasta ja "jekukasta" ilmettä, jonka toivomme välittyvän koko seuraväelle.

Jumppa on jekkua!
Huumoria haalariin!
Harjoituksissa on hauskaa!

Valmentaminen on kasvamista:

Mottojamme ovat:

  • kokonaisvaltainen valmentaminen, temppuilua ja sosiaalisia taitoja

  • kaikki saavat osallistua omien kykyjensä mukaan, yksilöllistä kehitystä tuetaan

  • leikkimielisyys selättää suorituspaineet ja ryppyotsaisuuden

Voimistelu on parasta perusliikuntaa

Voimistelu on perusliikuntamuoto, jota jokaisen kannattaisi kokeilla ja harjoittaa. Voimistelu kehittää lihaksistoa monipuolisesti ja tasaisesti. Lisäksi voimistelu tarjoaa kokemuksia, joita on vaikea muualta saada: erilaiset pyörähdykset, pää alaspäin oleminen, riippuminen, käsien varassa noja yms. asennot ja liikkeet tekevät voimistelusta ainutlaatuisen. Voimistelu kehittää kokonaisvaltaisesti. Vartalon kaikki osat joutuvat koetukselle ja kehittyvät monipuolisesti. Erilaiset liikkeet sekä venytykset lisäävät lapsen tuntemusta itsestään ja samalla auttavat realistisen sekä positiivisen minäkuvan kehittymisessä.

Seuratoiminnan vuosikello
Näyttökuva (151).png
bottom of page