top of page

Toimipaikat

Voimisteluseura Helsingillä on monipuolisesti toimipaikkoja ympäri Helsinkiä. Toimimme yhteensä viidessä eri toimipisteessä; Kivikossa, Liikuntamyllyssä, Arcadassa, Kisahallilla ja Urhea-hallissa. 

Arcada

Arcada

Kyläsaarenkuja 6A 00580

Arcadan urheiluhalli sijaitsee Arcadan ammattikorkeakoulun asuinrakennuksen kuudennessa kerroksessa Arabian kauppakeskuksen läheisyydessä.

Arcadassa käytössämme on iso liikuntasali jossa on välineistönä kanveesimattoja, palikoita, pikkutramppa, demitramppa, rekkiaisat, puolapuut ja erilaisia mattoja. 

Tunnit alkaminen:

Tunnit aloitetaan ajallaan, joten varmistathan, että voimistelijalla on asian mukaiset varusteet jo päällä ennen tunnin alkua ja vessassa käymiset on hoidettu.


 

Ryhmät haetaan 6. kerroksen salin ovelta. Rakennukseen pääsee sisälle ovikoodilla, joka lähetetään ryhmiin ilmoittautuneille kaudenaloituskirjeen yhteydessä. Pukuhuoneisiin voi saapua 15 minuuttia ennen harjoitusten alkua. Salissa harjoitellaan valmentajan kanssa ilman vanhempia. Tunnin ajaksi ei voi jäädä käytävälle odottamaan.

Arcada1.jpg

Kivikko

Telinesali
Kivikko
Savikiekontie 4, 00940 Helsinki

Kivikon salit ovat Kivikon Hiihtohallin yhteydessä. Helpoten hallille löytää hiihtohallin viitoilla. Kivikon toimipisteessämme meillä on kaksi salia: kolmannen kerroksen Jekkulinna sekä ensimmäisen kerroksen telinesali. 

Tunnit alkaminen:

Tunnit aloitetaan ajallaan, joten varmistathan, että voimistelijalla on asian mukaiset varusteet jo päällä ennen tunnin alkua ja vessassa käymiset on hoidettu.


Jekkulinna 3.kerros: 

Voimistelijat haetaan salin aulasta. Salissa on käytössä vessa. Vanhemmat eivät voi jäädä saliin odottamaan tunnin ajaksi. Kolmanteen kerrokseen pääsee menemällä rakennuksen liukuovista sisään ja kääntymällä oikealle rappuun ja kolmanteen kerrokseen. 
 

Alakerran telinesali:

Voimistelijat haetaan telinesalin aulasta. Vessat ovat salin toisessa päässä. Vessoihin tulee kulkea varovasti, sillä sinne kuljetaan telinesalin poikki. Pieni lapsi ei saa turvallisuusyistä kulkea vessoihin itse, vaan vanhemman tulee mennä mukana.

Hallille saapuminen:

Kivikon hiihtohallilta löytyy parkkipaikka, jossa on maksuton pysäköinti.

Hallin lähimmän bussipysäkit sijaitsevat kehä 1. varrella, näillä pysäkeillä pysähtyvät linjat 560, 54, 554 ja 560. Paikalle pääsee myös kehä 1. takana sijaitsevilta pysäkeiltä, joilla pysähtyvät linjat 506, 78 ja 57. Pysäkeiltä perille pääsee kävellen.

Jekkulinna 2 (1).jpg
Jekkulinna 3 (1).jpg
IMG_20210719_130850.jpg
3. kerroksen Jekkulinna
IMG_20210719_131225.jpg
IMG_20210719_131254.jpg
IMG_20210719_131238.jpg
IMG_20210719_131318.jpg

Liikuntamylly

Telinesali
Liikuntamylly
Jauhokuja 3, 00920 Helsinki

Liikuntamylly sijaitsee Myllypurossa, kehä I välittömässä läheisyydessä metroaseman vieressä. Liikuntamyllyssä on kaksi salia, alakerrassa toimiva Jekkusali ja yläkerran telinesali.

Tunnit alkaminen:

Tunnit aloitetaan ajallaan, joten varmistathan, että voimistelijalla on asian mukaiset varusteet jo päällä ennen tunnin alkua ja vessassa käymiset on hoidettu. Vanhemmat eivät voi tulla saliin lapsen mukana eikä jäädä odottamaan tunnin ajaksi.


Telinevoimistelusali yläkerrassa:

Kulku telinesaliin on B-rapun kautta. Voimistelija tarvitsee henkilökohtaisen kulkukortin. Kortin voi ostaa Liikuntamyllyn kulunvalvomosta (4e). Kulkukorttia ostaessa tulee ilmoittaa seura (Voimisteluseura Helsinki). Vanha kulkukortti tulee päivittää kauden alkaessa valvomossa. 

B-rappu on Liikuntamyllyn parkkipaikan puolella (Kehä I puolella). B-rapun vieressä on kirpputori. Rapun alaovesta tulee mennä sisään ja sen jälkeen kulkea portaita pitkin telinesalin ovelle asti. Valmentaja hakee ryhmän ovelta portaiden yläpäästä. 

 

Telinesalin oven jälkeen on lokerikot johon voi jättää kengät ja muut ulkovaatteet. Vessat on salissa sisällä. Jos voimistelijan täytyy käydä pukuhuoneissa, niin ne löytyvät Liikuntamyllyn alakäytävältä. Videosta näkyy myös uudet saapumisohjeet. 

Jekkusalissa alakerrassa:
Jekkusalin sisäänkäynti sijaitsee Liikuntamyllyn ensimmäisen kerroksen pukuhuonekäytävällä. Jos tulet paikalle autolla, Jekkusali löytyy samalta käytävältä, mihin parkkipaikan sisäänkäynti vie. Metrolla kulkiessa tulee sisäänkäynnin jälkeen kävellä portaat alas ensimmäiseen kerrokseen päästäksesi pukuhuonekäytävälle. Ryhmät haetaan alakerran pukuhuonekäytävältä Jekkusalin SINISEN oven edustalta.

Liikkamylly 1.jpg
Liikkamylly 2 (1).jpg
Jekkusali
Jekkusali-47746 (1) (1).jpg

Töölön Kisahalli

Töölön Kisahalli
Paavo Nurmen kuja 1 C, 00250 Helsinki.

Töölön Kisahalli on perinteikäs urheilupaikka aivan Helsingin sydämessä. Töölön Kisahallissa on iso telinevoimistelusali jossa on kaikki naisten kilpatelineet, sekä lisäksi oheistelineitä. Saliin kuljetaan Kisahallin pääovien kautta. Hallin pukuhuoneet ja vessat sijaitsevat heti porttien sisäpuolella. 

Tunnit alkaminen:

Tunnit aloitetaan ajallaan, joten varmistathan, että voimistelijalla on asian mukaiset varusteet jo päällä ennen tunnin alkua ja vessassa käymiset on hoidettu.

Kisahallissa voimistelijat haetaan telinevoimistelualueen portilta. Pienten lasten vanhemmat saavat tuoda lapset portille ja hakea sieltä, mutta harjoituksia ei voi jäädä seuraamaan käytäville tai ylätasanteelle (Liikuntaviraston järjestyssääntö). 

Voimistelija saa vahtimestareilta kulkukortin jolla hän pääsee kulkemaan porteista läpi. Toistaiseksi emme saa käyttöön omia kulkukortteja, eli joka harjoituksessa voimistelija tarvitsee uuden kertakortin. 

Kisis 1 (1).jpg

Urhea-halli

Urhea-Halli
Mäkelänkatu 47, 00550

Urhea-halli sijaitsee Mäkelänrinteen urheiluhallin vieressä Vallilassa. Urhea-halli tarjoaa upeat uudet puitteet turvalliseen ja monipuoliseen lajiharjoitteluun. 

Tunnit alkaminen:

Urhea-hallissa kulkemiseen voimistelija tarvitsee oman HSL-kortin tai K-plussakortin. Kortti rekisteröidään ensimmäisellä kerralla Urhean aulassa ja sen jälkeen kortti toimii joka kerralla. 

Valmentaja hakee voimistelijat aulasta alkuun. Valmentaja saattaa sopia ryhmän kanssa muun hakupaikan kahden ensimmäisen harjoituksen jälkeen. 

Videolta näette kulkureitin jota pitkin voimistelija pääsee saliin, jos hän on myöhässä. 

bottom of page