top of page

Ohjeistus sähkökatkosten varalle

Hyvät VSH:n voimistelijat,
 

Valitettavasti joudumme varautumaan mahdollisiin alueellisiin katkoksiin sähkönjakelussa. Katkot voivat olla kestoltaan 1-2 tuntia tai pidempiaikaisia, 12 tunnin kestoisia. Katkoja saattaa tulla mihin kellonaikaan tahansa.
 

Käytössä olevat hallit joudutaan sulkemaan sähkökatkon ajaksi ja urheilutilat joudutaan tyhjentämään, sillä hallien mm. valaistus tai ilmanvaihto eivät toimi ilman sähköä. Lämmitys ei ole käytössä eikä lämmintä vettä tule. Hissit ovat poiskäytöstä sähkökatkosten aikana. Myös sähkölukolliset ovet eivät toimi kuin ulospäin kuljettaessa.
 

Toimintaohjeet sähkökatkon aikana:
 

Harjoitusryhmästä vastaava valmentaja kokoaa harjoitusryhmän yhteen ja varmistaa, ettei kukaan jää pimeisiin tiloihin (wc, suihkutilat) tai käytäville. Ryhmä ottaa vaatteet ja tavarat mukaan ja poistuu harjoitustilasta odottamaan huoltajien hakua tai lähtee kotimatkalle.
 

Sähkökatkon aikana kiinnitämme erityistä huomiota turvallisuuteen. Tiloissa ei ole asiakkaiden käyttöön varattuja taskulamppuja mutta käytämme valonlähteinä valmentajien puhelimia. Harjoituksiin tullessa kannattaa myös oma puhelin olla mukana, mutta sähkökatkon aikana sitä ei voi ladata.

bottom of page