Parkour ja Trikki

Parkour on urbaani urheilulaji jossa kehittyy tasapaino, kehonhallinta sekä rohkeus.  Parkourissa liikutaan paikasta toiseen sulavasti hyödyntäen monipuolisesti erilaisia liikkumistapoja. JekkuParkour-ryhmissä harjoitukset koostuvat erilaisista radoista ja harjoitteista joiden myötä opetellaan turvallisesti ja hauskasti parkourin perustaitoja. Harjoituksissa myös tehdään lajinomaista voimaa sekä harjoitellaan liikkuvuutta. Parkour sopii niin tytöille kuin pojillekin ja on taatusti hauska tapa liikkua. 

Trikki eli "trikkaaminen" tarkoittaa erilaisten temppujen tekemistä. JekkuTrikki- tunneilla opetellaan erilaisia temppuja kuten voltteja, flikkejä ja erilaisia temppuyhdistelmiä. Trikkaamisessa on tärkeä osata ensin hyvät perusteet jotta temppujen harjoittelu on turvallista. Tunnit sopivat tytöille ja pojille. Trikkitunneilla pidetään hauskaa ja opitaan temppuja kannustavassa ympästistössä. 

 

JekkuParkour

JekkuParkour

JekkuParkour-tunneilla harjoitellaan parkourin perusteita ja ikätasoon sopien lisätään vaikeutta harjoitteluun. Parkourissa kehittyy hyvä tasapaino sekä kehonhallinta ja se onkin oiva tapa liikkua. JekkuParkour-tunnit koostuvat alkulämmittelystä, radoista, taitoharjoittelusta sekä voima- ja liikkuvuusharjoittelusta. Tunneilla pidetään hauskaa ja opitaan myös leikinomaisesti. 

Mikä hauskinta, tunneilla opittuja taitoja voi harjoitella myös lähimaastossa sekä leikkupuistoissa. Tule mukaan hauskaan harrastukseen!

 

JekkuTrikki

JekkuTrikki

Trikki engl. "trick" eli temppu. Trikkitunneilla nuoret oppii jotain mitä moni voi pitää mahdottomana. Tunneilla on tarkoitus opettaa kehonhallintaa ja innostamaan nuoria itsekehittymiseen ja oppimiseen. Trikkitunnit koostuvat alkulämmittelystä, taitoharjoittelusta, radoista sekä voima- ja liikkuvuusharjoittelusta. Painopiste harjoittelussa on turvallisuudessa ja harjoituksissa viihtymisessä.