top of page

Kisahallin esikilpa tytöt synt. 2016-2017

Perustamme uuden esikilparyhmän 2016-2017 syntyneille tytöille. Ryhmässä harjoitellaan voimistelun perustaitoja, motorisia taitoja ja monipuolisesti eri liikuntataitoja. Ryhmä harjoittelee keväällä 2023 kaksi kertaa viikossa 1,5h kerralla. Ryhmää valmentaa Iris Tammilehto

Harjoitusajat:

Ma 15:30-17 Kisahalli

Ti 17:30-19 Urhea-halli

Kevätkausi (tammikuu-juhannus) maksaa 564,00€ ja se laskutetaan 6 erässä. Tähän tulee lisäksi jäsenmaksu 2023 25e ja tarvittaessa seuraan liittymismaksu 10e.

Ryhmään voi ilmoittautua kokeilutreeniin. Kokeilutreeni on yksittäinen harjoituskerta, jossa voimistelija pääsee tutustumaan ryhmän toimintaan sekä valmentaja näkee olisiko voimistelija sopiva ryhmään. 

Kokeilutreenin perusteella voi päästä pidemmälle kokeilujaksolle ryhmään, ennen kuin toimintaan tulee sitoutua. Kokeiluharjoitus sekä kokeilujakso ovat ilmaisia.  Huomaattehan kuitenkin ettei VSH vakuuta urheilijoita, eli kaikilla tulee olla oma vakuutus. 

Ilmoittautuminen esikilvan kokeilutreeniin

Kiitos ilmoittautumisesta

Huomaathan ettei ilmoittautumisesta tule mitään vahvistusviestiä. Ryhmä kokoontuu Kisahallin aulassa, kahvion edessä. Ennen treenien alkua tulee vanhempien hoitaa vessassa käynnit ja muut tarpeelliset asiat. Valmentaja palauttaa ryhmän samaan paikakan treenien lopuksi. Vanhempi ei voi tulla seuraamaan harjoituksia. 

bottom of page