top of page

Kisahallin jatkoryhmätesti
ma 20.11. klo 17:00-18:00

2014-2018 syntyneet tytöt
Ilmoittautuminen on päättynyt. 

jatkoryhmätesti.png

Ryhmä sopii voimistelijoille, joilla on kiinnostusta kehittyä lajissa ja ovat kiinnostuneita harjoittelemaan tavoitteellisemmin. Jatkoryhmään hakiessa tulee osata voimistelun perustaidot, kuten käsilläseisonnat, kärrynpyörät ja kiepit. Tästä poikkeuksia ihan pienimmille. 

Testeissä painotamme motorisia perustaitoja, liikuntataitoja ja voimistelutaitoja sekä ryhmässä toimimista. Tarkoja liikevaatimuksia ei kuitenkaan ole. Testiharjoitus on normaalin treenin tapainen harjoitus, jossa ensin lämmitellään ja sen jälkeen tehdään erilaisia ratoja ja harjoitteita. 

Tiedotamme kahden viikon sisällä testistä tuloksista. Pyrimme saamaan kuitenkin viestit ennen kuin ilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa 1.12. Muista ilmoittautua testiin alla olevalla lomakkeella. 

Saapuminen paikalle:

Testiharjoitukseen voimistelijat haetaan Kisahallin aulasta ennen vahtimestareiden koppia. Olettehan paikalla hyvissä ajoin ja hoidatte vessakäynnit yms. etukäteen. Ulkovaatteet voi viedä Kisahallin pukuhuoneisiin omalla riippulukolla toimiviin kaappeihin tai jättää vanhemmalle. Jos pukuhuoneissa haluaa käydä ennen testiä, tulee pyytää vahtimestareilta kertakortti kulkua varten. 

Ryhmä palautetaan testiharjoituksen jälkeen samaan paikkaan. 

Ilmoittautuminen jatkoryhmätesteihin

Huomaathan ettei ilmoittautumisesta tule mitään vahvistusviestiä. Olemme osallistujiin yhteydessä vielä ennen kokeiluharjoitusta.

Kiitos ilmoittautumisesta

bottom of page